Publicado el

Torna per partida doble

Ha arribat l’ambaixador itinerant de l’Inter d’Escaldes a Andorra! Després d’una travessia d’un any arreu del món, Oriol Fité ha tornat a casa seva, i no solament al seu domicili particular al Principat sino també al nostre club per formar part de la nostra plantilla.

Fité va arribar a un acord per afegir-se a la plantilla del primer equip i participar dels seus entrenaments. No obstant això, el defensa ha començat a jugar amb l’equip filial, fent la seva reestrena amb la nostra samarreta a l’últim empat de l’Inter B contra l’FC Encamp.

«Torno a l’Inter, que és casa meva perquè he deixat una petita família. L’Inter és un club que fa les coses bé, la gent és increïble, doncs és el millor lloc on podia estar», confessava.

Oriol Fité a la seva reestrena amb l’Inter

‘Uri’ torna a l’alta competició després del seu viatge que va incloure visites a tres continents en dotze mesos. El nostre ambaixador va portar, amb el patrocini de Gol Solidari i Mochila y Mundo, el nom de l’Inter d’Escaldes cap a indrets molt especials.

«La majoria de la gent em preguntava què equip era, d’on era, doncs jo explicava una mica sobre l’Inter i el futbol andorrà, ja que ningú el coneix. La gent estava encantada de fer-se fotos amb la samarreta, deia que ens començava a seguir a les xarxes socials, tot amb una mica de curiositat», relatava.

Oriol Fité va desfer les maletes plenes d’aventura i emoció, ara amb l’objectiu de continuar les seves experiències dins del camp, sempre amb la nostra samarreta. Benvingut un altre cop, Oriol! Amb tu, SEREM MÉS!

Un dels països que va recórrer el nostre ambaixador va ser Perú. Aquí al Machu Picchu, patrimoni de la humanitat per la UNESCO.