Publicado el

La cirereta del pastís

L’últim triomf de la selecció andorrana es gaudeix a l’Inter d’Escaldes, el club que ha aportat més jugadors a l’actual convocatòria de l’absoluta. Els seleccionats de l’Inter han valorat el treball que desenvolupen al nostre club abans d’incorporar-se a la Tricolor.

La victòria per la mínima davant Moldàvia no solament passa a la història com a la tercera vegada que Andorra guanya un partit oficial, sinó també per ser el primer cop que quatre jugadors de l’Inter són titulars amb l’absoluta.

Ilde Lima (capità de la selecció i que ha jugat el seu 126è partit), Josep Antoni Gomes, Cristian Martínez i Marc Pujol han vist acció al partit vàlid pel grup H del Pre-europeu. Pujol, de destacada actuació, ha fet l’assistència amb un còrner per al gol de Marc Vales al minut 62.

«Feia dies que no estava amb la selecció i la veritat és que m’he sentit molt bé. Crec que la feina que estem fent als clubs, i jo particularment a l’Inter, és molt bona i els resultats es fan veure també a la selecció», assegurava Pujol després del partit.

Marc Pujol no jugava amb l’absoluta des del partit a casa contra Albània (25 de març, derrota per 0-3)

El nombre de jugadors de l’Inter al camp hi ha pogut augmentar però Sergio Moreno i Emili García han estat a la banqueta. L’Inter ha etsat l’equip amb més representació a l’última convocatòria (6), per sobre l’FC Santa Coloma (4) i l’FC Andorra (3). No obstant això, Marc Pujol i Cristian Martínez han quedat descartats del viatge a Islàndia per al partit de dilluns.

L’INTER, TAMBÉ A LA GRADA

Samarretes i dessuadores amb l’escut de l’Inter al pit. N’hi havia varies. La relació entre l’Inter i la selecció absoluta creix també a la grada. Moltes persones vinculades al nostre club eren a la grada de l’Estadi Nacional per fer costat a l’equip nacional. Un altre cop, tots junts SEREM MÉS!

Bona part de la família de l’Inter donant suport a la selecció nacional