Publicado el

Amb prevenció, SEREM MÉS!

L’Inter d’Escaldes ha fet un pas endavant al seu objectiu d’integració a la comunitat. Amb les noves samarretes que utilitzarà el primer equip, fem costat a la lluita contra el càncer de mama.

Aprofitant el dia 19 d’octubre, dia mundial dedicat a combatre aquesta malaltia, l’Inter ha presentat en societat el seu nou model d’equipació: una samarreta rosa, en homenatge al color tradicional de la lluita contra el càncer de mama.

Les samarretes s’estrenen amb el nostre primer equip durant el partit de la cinquena jornada de la Lliga Nacional 2019-20, quan l’Inter s’enfronti a l’FC Santa Coloma.

«És molt gratificant que l’Inter pugui participar d’aquesta iniciativa. Ja veieu que l’Inter està al capdavant en aquest tipus d’iniciatives, doncs esperem que pugui contribuir a la lluita. Són samarretes molt maques», assegurava el nostre capità Sergio Moreno.

Sergio Moreno, l’entrenador Adolfo Baines, Juli Sànchez i Ilde Lima amb les samarretes solidàries de l’Inter.

Pròximament aquesta equipació serà subhastada per Gol Solidari, iniciativa impulsada per als nostres jugadors Ilde Lima i Juli Sànchez. Els diners recaptats aniran en benefici de l’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA).

«És una iniciativa molt important perquè, en un principi, el futbol té poca cosa a veure amb el càncer de mama, però igualment ens dóna suport en la lluita contra aquesta malaltia», afirmava Josep Saravia, president d’ASSANDCA.

L’esdeveniment s’ha dut a terme a la terrassa de l’hotel Golden Fènix de la nostra parròquia i ha comptat amb la presència de Turi Mora, president de Bomosa, i Josep Saravia, president d’Assandca, juntament amb jugadors i jugadores de l’Inter. Tots junts, SEREM MÉS!

Part del nostre equip Femení ha estat present amb l’entrenadora Maria Cardoso i les jugadores Laura Martínez i Leonor Pinto