Publicado el

Fins al darrer segon

Biel Oromi abans de marcar un dels seus gols

Els partits de l’Escola de l’Inter d’Escaldes sovint són molt entretinguts. No obstant això, si fos possible afegir-hi una bona dosi d’intensitat, segur que tindríem emoció garantitzada. Això ha passat en alguns partits com el del nostre Prebenjamí.

De bon principi, el partit contra l’FC Encamp semblava molt disputat, ja que l’Inter intentava dominar-hi però es trobava amb una bona defensa del rival. Per una altra banda, el nostre porter Tony Cachafeiro i la nostra defensa treballava intensament per evitar que l’oponent celebrés.

El partit ha tingut moltes ocasions de gol en ambdues porteries, emocionant a les famílies que feien costat a la grada del Prat del Roure de la nostra parròquia. Un xut al pal de Julio García ha pogut canviar el resultat final de 2-3, però el més important és la lluita i intensitat que s’ha vist sobre el camp.

Un partit molt similar s’ha viscut a Ordino, amb el nostre Cadet esforçant-se per trencar l’ordre defensiu de l’FC Santa Coloma que, també ha gaudit d’ocasions defensades per al porter Josep Maria Valera i els seus defenses.

Podeu saber més detalls de la tercera jornada del futbol base de l’Inter d’Escaldes al nostre Twitter (no cal tenir-ne un compte).

Giancarlo Díaz ha jugat alguns minuts com a mitjapunta al partit del Cadet