Publicado el

Victòria color de rosa

Líders, imbatuts i amb la porteria menys batuda de la competició. Hi faltava quelcom? Per ara, almenys, sí: la victòria del primer equip contra el campió vigent de la Lliga Nacional manté les conviccions intactes aquesta temporada.

El triomf per la mínima davant l’FC Santa Coloma enalteix la proposta futbolística de l’Inter, basada en l’ordre i bon control de la pilota. De fet, la primera part del partit ha estat una gran exhibició del nostre equip, tot i la gesta relliscant a causa de la pluja, amb domini de les accions de perill. A la represa l’Inter ha retrocedit una mica les línies, sense perdre ordre ni intensitat.

El capità Sergio Moreno ha treballat intensament durant el partit

Un solitari gol de Rodrigo Vergara al minut 20 ha marcat la diferència a favor de l’Inter. El davanter colombià ha aprofitat un rebot del porter rival després d’un xut llunyà de Marc Pujol, un dels jugadors més regulars del partit.

La victòria permet que l’Inter sigui l’únic capdavanter de la competició amb 13 punts, amb quatre triomfs i un empat, i amb set gols a favor i només un gol en contra. Un rendiment que il·lusiona, tot i que el camí sigui llarg.

Abans del xiulet inicial, un minut de silenci per la defunció de la sogra del nostre migcampista Toni Lao

PANTERES ROSES

L’Inter ha estat l’únic club de futbol andorrà -i una de les poques entitats esportives del Principat- en afegir-se a la lluita contra el càncer de mama. El nostre equip ha aprofitat l’avinentesa del Dia Mundial per combatre aquesta malaltia per jugar amb una samarreta de color rosa.

Josep Saravia, president de l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), ha estat present al partit contra l’FC Santa Coloma i ha agraït el gest del nostre club. Les samarretes són comercialitzades per Gol Solidari i els diners recaptats aniran en benefici d’Assandca.

El nostre director esportiu, Otger Canals, amb el president d’Assandca, Josep Saravia