Publicado el

«Espero fer 50 partits més»

L’Inter d’Escaldes afegeix un altre jugador dins del seu olimp de privilegiats: diumenge passat, Óscar Reyes va assolir la xifra de 50 partits amb el primer equip. El defensa és tot un referent al nostre club.

El mig centenar de partits del defensa nascut a Còrdova (Andalusia) va arribar amb la victòria contra l’FC Santa Coloma, partit que va permetre que l’Inter arribés en solitari al capdavant de la Lliga Nacional 2019-20.

«Estic molt content, la veritat és que espero fer 50 partits més amb l’Inter. El més important és que estic sumant i aportant a l’Inter», confessava Reyes diumenge.

Óscar, que va arribar al nostre club la temporada 2017-18, entra al selecte grup de jugadors amb més de 50 partits amb el primer equip des que el nou projecte esportiu encapçala l’Inter. L’andalús només és superat per Joan Bayona, Josep Maria Cabanes, Sergio Moreno, Xavi Gallart, Maicon dos Santos i Xavi Andorrà.

Enhorabona, ‘Churrita’! Amb tu, SEREM MÉS!