Publicado el

Amb l’Inter al cor

L’Inter d’Escaldes presenta un nou fitxatge per aquesta temporada. Encara que no es tracta de ningú per als nostres equips, la seva tasca serà ajudar a que el nom del nostre club continuï expandint-se a la societat andorrana. Benvinguda!

Mireia Mínguez s’afegeix a l’àrea de difusió de l’Inter. La seva passió per l’esport s’ha vist reflectida a les seves xarxes socials amb el pseudònim de ‘Punkandlady’. L’esperit de superació, ordre i identitat amb la nostra societat va apropar Mireia al nostre club, convençuda d’assumir aquest repte.

«Faig una valoració molt important d’aquesta arribada a l’Inter perquè és un club molt important al país i és una molt bona causa col·laborar amb l’equip que es fa cada vegada més gran», manifestava.

Mireia manté una relació molt cordial amb l’entrenadora del nostre equip Femení, María Cardoso

Mireia ja era aficionada de l’Inter gràcies al seu cosí, Enzo Audadell, jugador del nostre Infantil i també va participar al vídeo institucional de la temporada 2018-19. D’ara endavant, aquesta andorrana de 28 anys i tècnica en Administració d’empreses serà una cara molt familiar als esdeveniments esportius i socials de l’Inter.

Benvinguda, Mireia! Amb tu, SEREM MÉS!