Publicado el

Tota gràcia prové de dalt

Potser sigui un dels partits més emocionants de la jornada i, encara més, de l’any. El nostre equip Benjamí A ha demostrat una gran solidesa i paciència per resoldre un partit d’infart als últims minuts.

Els nostres nens han tingut una gran prova davant l’FS La Massana A: tot i ser un equip molt vertical i amb moltes ocasions de perill, el porter rival i el travesser eren les principals raons perquè l’Inter no reflectís el seu domini al marcador. Un gol d’Adrián Casas avançava l’Inter però l’oponent aconseguia l’empat al tercer quart.

Doncs aquesta bona generació de jugadors ha demostrat una altra característica, juntament amb el seu gran talent: la paciència. Els nens no han canviat la seva filosofia de joc amb bones passades i jugades. Un golàs del defensa Xavi Toló ben avançat l’últim quart ha esdevingut una celebració alliberadora, ja que la lluita tenia un gran premi. Dos gols posteriors de Lucas Magalhães eren el segell d’una victòria molt gratificant per al Benjamí A, líder de la seva divisió.

Recordeu que podeu assabentar-se sobre el nostre futbol base al nostre Twitter (no cal tenir-ne un compte), amb informació relevant com els resultats de cada categoria.

El Femení va començar divendres la jornada de la nostra Escola (foto: Luis Pinto)