Publicado el

Tret de gràcia

Ningú no va dir que la temporada seria fàcil. El primer equip de l’Inter d’Escaldes ha pogut reaccionar als contratemps i manté la condició de líder imbatut a la Primera Divisió.

L’empat a un gol contra la UE Santa Coloma convida a la reflexió: els partits més freqüents seran els que siguin plens de lluita i dificultats, tot i aparentar ser l’equip amb favoritisme.

Malgrat la posessió de la pilota a favor, a la primera part l’Inter no ha tingut la profunditat dels darrers partits. Aquesta situació ha canviat durant bona part de la represa, però endavant el rival demostrava ser un equip molt combatiu.

Moment del gol de Genís Soldevila, quart golejador històric de l’Inter amb 13 dianes.

No obstant això, el nostre equip ha demostrat calma als minuts finals, sense perdre la seva filosofia de generar perill amb ordre i bones jugades. El gol de Genís Soldevila al minut 87 ha donat oxigen a l’Inter que mai s’havia aturat per nivelar el marcador.

El nostre equip continua com a líder de la Lliga Nacional, ara amb 14 punts, i continua sense conéixer la derrota. Malgrat el gol en contra, la nostra porteria és la menys batuda de la competició.

Cristian Martínez ha tornat a jugar després de tres partits de sanció.