Publicado el

S’estrena un gran equip!

Neix una nova categoria dins de l’Inter d’Escaldes. Aquest equip és un lloc de privilegi, únicament per a jugadors amb bon rendiment i, sobretot, amb valors inesgotables. Neix l’equip Bomosa per destacar els millors jugadors de cada mes.

La filosofia de Bomosa, patrocinador de l’Inter d’Escaldes en totes les categories, és impulsar valors com la solidaritat, afecte, responsabilitat i tot el que contribueix a crear una societat andorrana millor. A l’Inter volem compartir aquests valors i, per aquesta raó, hem creat l’equip Bomosa.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear una selecció d’11 jugadors de les diferents categories del nostre club. Aquesta selecció es realitza amb la valoració dels entrenadors de tots els equips de l’Inter, no solament amb les ganes de destacar el rendiment esportiu del jugador sino també la seva implicació amb els valors formatius dels nostres esportistes.

Josep Antoni Gomes és un dels seleccionats amb l’Equip Bomosa d’octubre

Doncs aquí els nostre onze ideal del mes d’octubre:

JOSEP ANTONI GOMES: no solament compta amb la porteria menys batuda de la Primera Divisió, sinó també destaca per la seva humilitat i el seu gran servei amb la nostra Escola.

CRISTIAN SOBRAL: és un dels jugadors més regulars de la nostra base. El seu esperit de lluita és una de les seves característiques, a més de ser un defensa molt difícil de batre.

LAURA MARTÍNEZ: tot i portar poc temps a l’Inter, s’ha guanyat un lloc gràcies a la seva presència i col·laboració amb el seu equip. Sembla un dels grans projectes del futbol femení andorrà.

MARC VÀZQUEZ: el seu progrés a nivell futbolístic ha estat acompanyat d’una gran identitat amb el nostre club. Sense cap mena de dubte, porta l’Inter al cor.

CARLES POLO: un altre jugador amb gran afinitat amb el nostre club. La seva fidelitat li ha permès no solament continuar a l’equip filial, sinó també ser un dels líders de l’equip.

MARC PUJOL: la seva experiència esdevé una gran aportació a l’Inter, amb persistència i molt esperit d’equip. Per si no n’hi hagués prou, a l’octubre Marc va ser l’únic jugador andorrà en aconseguir tres victòries amb la selecció absoluta.

SANTI MASET: la seva forma física li fa destacar dins del camp, amb força i bona visió de joc. Malgrat la seva joventut, ha estat convocat amb l’equip filial fent destacades presentacions.

HUGO QUEIRÓS: l’ànima de la seva categoria, compta amb un bon domini de la pilota que li fa establir diferències. La seva identitat amb l’Inter es veu cada dia quan també dóna suport a la resta de categories del club.

ÁLEX RIERA: jugador amb bona dinàmica i esperit d’equip, ha estat un dels jugadors destacats durant el canvi de Futbol-7 a Futbol-9 ja que s’ha afegit a la categoria Infantil.

LUCAS MAGALHAES: des que era molt petit, destacava amb l’escut de l’Inter al pit gràcies a la seva tècnica. Lucas ha col·laborat amb gols i també generant jugades molt maques en funció de l’equip.

BIEL OROMI: un dels jugadors més forts de la categoria Prebenjamí, la seva capacitat golejadora és el reflex del seu entusiasme al moment de trepitjar el camp de futbol.