Publicado el

Doblet d’estrelles

L’Inter d’Escaldes assoleix l’èxit al futbol base del país, un cop més, gràcies a la seva categoria Benjamí. Dos equips de la nostra Escola han tancat les seves respectives lligues al capdavant i, si no hi hagués cap altra decisió, són els campions.

El Benjamí A ha completat un rendimient fantàstic a la Divisió 1A: cinc victòries en cinc jornades. La cirereta del pastís ha estat el triomf davant la SAE Sant Julià A, amb una altra gran demostració del nivell futbolístic d’aquesta generació, capaç de generar jugades amb ordre i qualitat, a més de comptar amb excel·lents rematadors.

Per la seva banda, el Benjamí B també ha tancat la Divisió 1B amb un rendiment perfecte: només victòries en tots els partits jugats. Aquest repòquer de triomfs ha estat segellat amb la victòria sobre la SAE Sant Julià B. Un altre cop, els nostres nens han demostrat el seu creixement, sobretot amb un esperit d’equip admirable perquè bona part de la plantilla ha començat amb l’Inter aquesta temporada.

Els nostres dos equips haurien de ser oficialment campions de les seves lligues, ja que no hi ha més partits programats a les seves divisions abans del començament de la temporada d’hivern de futbol sala previst per desembre. Per aquesta raó l’Inter manté els títols de lligues de futbol sobre gespa en aquesta categoria, tant pel seu equip A com el B.

Recordeu que podeu saber els resultats dels partits de totes les categories de l’Inter al nostre Twitter (no cal tenir-ne un compte). Enhorabona, nois! Amb vosaltres, SEREM MÉS!

El Benjamí B també ha celebrat al camp del col·legi Sant Ermengol