Publicado el

Empenyent-nos a créixer

Una derrota contra un ferm aspirant a l’ascens podria semblar dins de les possibilitats per a l’equip filial de l’Inter d’Escaldes. No obstant això, el tràmit del partit fa pensar que el marcador en contra ha estat massa càstig.

Un minso 1-0 en contra ha obtingut l’Inter B davant la Penya Encarnada d’Andorra, a la setena jornada de la Lliga de Segona Divisió. El nostre equip ha fet una gran primera part, portant el pes del joc i generant ocasions de risc a prop de la porteria rival. Quan acabava la primera part, en potser l’única ocasió perillosa en contra, el rival ha marcat el gol.

La represa ha estat diferent, amb l’Inter B intentant mantenir la pilota sobre el camp contrari, però sense la profunditat de la primera part. Amb el pas dels minuts, el joc s’ha tornat molt brusc i per això el nostre equip ha protestat algunes decisions arbitrals.

La caiguda talla la mini-ratxa de victòries que portava l’Inter B, que es queda amb 10 punts. La pròxima jornada, diumenge vinent, el nostre equip s’enfronta al Ranger’s.

Josep Maria Cabanes en una de les accions de risc de la primera part.