Publicado el

Tirant del carro

No hi ha rival fàcil aquesta temporada, més enllà que l’oponent del dia sigui el cuer de la classificació. L’Inter d’Escaldes ha aconseguit una victòria molt important per continuar al capdavant de la Primera Divisió, abans de l’aturada de seleccions.

La victòria de l’Inter per 2-1 contra el CE Carroi permet que el nostre equip mantingui la condició de líder imbatut i la porteria menys batuda de la competició, tot i encaixar un gol durant el partit.

L’Inter, sense Marc Pujol per acumulació de targetes grogues, ha fet una de les millors primeres parts de la temporada, amb un joc molt controlat i amb molta profunditat. Tant és així que no semblava gens estrany que el nostre equip s’hagi avançat al marcador per 2-0 al minut 21, amb golassos de Jordi Betriu i Genís Soldevila.

Tot i mantenir la perillositat en atac, l’Inter tenia endavant un rival molt animat i amb ganes d’aconseguir una gesta contra el capdavanter. L’ordre i la calma finalment ha permès que el nostre equip s’endugui la victòria.

L’Inter suma 18 punts i manté el lidetatge de la Primera Divisió abans de l’aturada de seleccions, ja que l’absoluta d’Andorra (amb sis jugadors de l’Inter als entrenaments) juga la setmana vinent el Pre-europeu contra Albània i Turquia.

Jordi Betriu ha marcat el seu primer gol amb la samarreta de l’Inter