Publicado el

Per quedar-se gelat

L’Inter ha jugat amb un peto taronja a causa de la similitud de colors a les samarretes

«Tranquils, tranquils. El més important és que heu fet un partidàs», se sentia des de la banqueta del nostre equip Infantil quan ha acabat el partit davant el líder de la categoria. Un exemple de que la nostra Escola continua amb el cap ben alt, ara que ha començat el fred intens.

L’Infantil ha caigut per 4-3 davant l’FC Santa Coloma, capdavanter de la Primera Divisió de la categoria, en un partit molt digne del nostre equip, amb Darsh Vaswani encapçalant l’ordre defensiu, a més de les bones aturades de Ricardo Silverio a la segona part, i amb un trident ofensiu molt potent al contraatac: Eric García, Enzo Aumatell i Erik David Silva.

En un partit d’alta intensitat, de banda a banda, semblava que acabaria amb un empat a 3. No obstant això, un gol força dubtós en contra (l’Inter s’ha queixat que la pilota no hava traspassat la línia de gol) a falta de dos minuts per al final otorgava la victòria a l’oponent.

En el moment, els nostres jugadors mossegaven la frustració de quedar-se sense els punts després del gran esforç. La nostra filosofia, però, és destacar l’esperit de lluita i l’aprenentatge. I segur que jugadors com els de l’Infantil han viscut una nova lliçó al futbol.

El crit de gol d’Erik David Silva, que havia fet el 3-3 momentani

HIVERN DUR

La primera gran nevada de la temporada a tot el territori nacional ha provocat alteracions al calendari de l’Escola: el nostre equip Femení no ha pogut disputar el seu partit contra l’FC Santa Coloma a causa de la neu sobre el Camp de Futbol-7 d’Encamp. S’espera la reprogramació del partit.

Per la seva banda, les estrenes de l’Aleví A i de l’Aleví B al Torneig Tardor han estat suspeses per les condicions adverses al camp de Sant Ermengol: a més de la llum deficient, la sensació tèrmica sota zero ha fet que alguns nens no poguessin soportar el fred.

Les suspensions ha estat anunciada al nostre Twitter, on podeu trobar tots els resultats de la jornada del nostre futbol base (no cal tenir-ne un compte).

Així lluïa el camp de Futbol-7 d’Encamp abans del partit del Femení (foto: cedida per María Cardoso).