Publicado el

Girl Power

Un gran aplaudiment ha rebut el nostre equip Femení quan l’àrbitre ha xiulat el final del seu partit. Molt merescut, clar, ja que les nostres noies han aconseguit la seva primera victòria de la temporada.

Davant la UE Santa Coloma, el 5-1 final a favor de l’Inter és un gran segell a la feina de tota la plantilla del nostre equip Femení, que aquesta temporada competeix a la Divisió 1A de la categoria Benjamí-Aleví.

No solament l’ascens de divisió havia estat la novetat de l’equip enguany, sino també l’adaptació de nombroses jugadores que van incorporar-se a l’Inter durant l’estiu.

Precisament, la bona combinació entre les noves noies i les ‘històriques’ han donat el seu fruit durant aquesta jornada disputada al Camp de Futbol-7 d’Encamp, arran de la solidesa defensiva i excel·lent finalització davant la porteria rival.

La davantera Olga Sabio marca un dels seus gols durant la jornada

L’Inter aconsegueix els seus primers tres punts de la temporada, però, amb el bon gust de boca que l’aprenentatge és el més important.

Recordeu que tots els resultats de la jornada de la nostra Escola estan publicats al nostre Twitter (no cal tenir-ne un compte).

Les famílies, sempre fidels, agraeixen la bona presentació del nostre Femení