Publicado el

Abracadabra

Màgia! L’Inter d’Escaldes manté el seu esperit de creixement i, fins ara, el seu primer equip ho reflecteix en resultats. El nostre club continua essent el líder imbatut de la Lliga Nacional, ara amb una victòria davant un candidat al títol, segellada amb una obra d’art.

Sembla minso l’1-0 davant la UE Sant Julià, si es considera que el control del joc ha pertangut al nostre equip durant gran part del temps reglamentari, tot i un començament tebi. Quan l’Inter ha aconseguit un ritme més intens, el domini ha esdevingut perill davant la porteria rival.

El minut 71 ha estat clau per al partit: després de nombroses faltes a prop de l’àrea rival, Marc Pujol ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa gràcies a un xut amb efecte per sobre la barrera, que ha entrat per tot l’escaire. Un autèntic golàs per esbalair d’un jugador que de mica en mica es guanya el cor de la nostra afició.

L’Inter es manté com a líder de la Primera Divisió, sense conéixer la derrota, amb 21 punts. A més, el nostre equip ha completat la seva cinquena jornada sense rebre gols en contra i continua amb la porteria menys batuda de la competició.

Toni Lao i Marc Pujol són la duana del futbol de l’Inter

TOT L’INTER, UNIT

Abans de l’inici del partit, s’ha dut a terme un minut de silenci en memòria d’Herminda, àvia dels nostres jugadors Sergio Moreno, Javi Moreno i Marc Navarro.

Arran de la defunció, Sergio no ha jugat el partit contra la UE Sant Julià. El braçalet de capità ha estat portat per Óscar Reyes.

Tota la plantilla de l’Inter durant el minut de silenci