Publicado el

Sobretot, actitud

Enhorabones i aplaudiments al final del partit per al nostre equip, malgrat la derrota. Molta gent jutjaria com anormal aquesta situació, però la nostra filosofia no solament valora el resultat. I en aquest cas, l’actitud de l’Inter B ha estat encomiable.

La derrota per 4-1 contra l’FS La Massana, segon classificat de la lliga de Segona Divisió, sembla massa càstig per a un equip que mai ha baixat els braços, tot i tenir al davant un candidat seriós a l’ascens i que ha sabut assegurar la victòria als minuts decisius al Centre Esportiu d’Alàs.

De fet, es subratlla l’actitud molt atrevida de l’Inter que ha aprofitat alguns moments del partit per generar perill a la porteria rival. Un gol de Benet Ferrín ha estat anul·lat per un fora de joc força dubtós que hagués estat l’1-1 parcial. I el gol de penal de Josep Maria Cabanes que escurçava diferències era el fruit de la pressió en camp contrari.

El nostre equip, que es presentava amb nombres baixes per lesions i suspensions, ha acabat amb quatre jugadors de la nostra categoria Cadet: Josep Maria Valera, Blai Despretz, Santi Maset i Juan Valdivieso. Malauradament, Rubén Kake -de bon partit per la banda dreta- ha sortit amb una lesió al genoll dret.

L’Inter B tanca la primera volta de la lliga a la cinquena posició amb 10 punts. El proper partit del nostre equip serà contra la UE Santa Coloma B, inicialment a Ordino.

Estrena de Juan Valdivieso a una categoria sènior. A la imatge, ‘Juanito’ amb Blai Despretz i Josep Maria Valera, els seus companys al nostre Cadet.