Publicado el

Destacant-se des de petits

Mantenint la línia que destaca amb l’absoluta, l’Inter d’Escaldes continua sumant presències a les seleccions nacionals. Diumenge va ser el cas dels equips Benjamí i Aleví de futbol sala que compten amb sis jugadors del nostre club.

La selecció andorrana va jugar dos partits amistosos contra la selecció de Lleida, disputats a Balaguer. A la categoria Benjamí, l’equip nacional va guanyar per 6-5 amb participació dels nostres jugadors: Cristián Pérez Sobral, Nil Díaz, Nil Soares, Lucas Magalhaes i Adrián Casas.

Per la seva banda, la selecció Aleví va empatar a quatre gols. Una de les dianes andorranes va ser del nostre migcampista Hugo Queirós, titular al partit.

Els nostres sis jugadors també estan convocats per continuar amb aquestes seleccions i així disputar el Torneig de Blanes el 6 i 7 de desembre.

Hugo Queirós va destacar al partit de la selecció Aleví (fotos: Luis Pinto)