Publicado el

Un entrenament molt ‘Special’

L’Inter Club d’Escaldes continua treballant amb inesgotable dedicació per tothom. L’última activitat ha estat una trobada amb l’equip Special Olympics. L’esdeveniment ha estat ple d’emoció i sorpreses.

Com si fos un nen més, Adolfo Baines recordava els seus temps de porter professional. Ilde Lima rebia abraçades pertot arreu, mentre Juli Sánchez s’unia al joc amb il·lusió. Els tres representants de l’Inter han visitat el pavelló de l’Escola Andorrana de Batxillerat a La Margineda, centre neuràlgic dels Special Olympics Andorra.

Amb la col·laboració de l’entrenadora local, Montse Sánchez, tot el grup ha practicat exercicis d’escalfament i de finalització. No obstant això, el més important ha estat sentir l’afecte dels jugadors, que es trobaven davant referents de l’esport nacional.

El nostre entrenador Adolfo Baines comparteix amb els jugadors d’Special Olympics

Al final de la jornada, regals per tothom: samarretes de l’Inter i de Gol Solidari, a més de pegatines del nostre escut i compartir una estona amb Chloe, mascota de Bomosa, el nostre patrocinador, especialista en fomentar esdeveniments plens de sentiments.

Sense cap mena de dubte, els jugadors d’Special Olympics han tingut una experiència molt agradable. Però tambè, l’Inter ha crescut gràcies a la passió i l’esforç que aquest equip ens ha transmès. Amb el cor, SEREM MÉS!

Una imatge val més que mil paraules

RECONEIXEMENT ALS NOSTRES HISTÒRICS

Dimecres també ha estat un dia molt important pel que fa el reconeixement oficial de l’esport andorrà. A la Nit de l’Esport, duta a terme al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, el nostre defensa Ilde Lima ha rebut una ovació gràcies a la menció pel seu rècord mundial a la trajectòria amb una selecció nacional.

Per la seva banda, el nostre davanter Juli Sánchez -únic jugador actiu que va jugar el primer partit oficial de la selecció andorra- també ha rebut un obsequi per la seva dedicació amb la Tricolor. A més, l’equip nacional -amb sis jugadors de l’Inter a l’última convocatòria- ha estat reconegut pel seu rendiment al Pre-europeu.

Ilde Lima i Juli Sánchez, reconeguts a la Nit de l’Esport