Publicado el

Un equip de valors

El veritable creixement de l’Inter d’Escaldes no solament s’aconsegueix amb bons resultats esportius, sinó també amb el desenvolupament de valors entre tots. En hores d’ara, treballar juntament amb Bomosa, el nostre patrocinador, ens impulsa a la promoció d’aquests valors. Presentem l’Equip Bomosa del mes de novembre.

Aquesta iniciativa, consensuada entre els entrenadors i el nostre departament de difusió, intenta destacar jugadors de cada categoria del nostre club, tant pel seu desenvolupament esportiu com pel seu compromís social. La selecció del mes de novembre inclou els següents jugadors:

JOSEP MARIA VALERA: el seu compromís amb l’Inter és cada dia més fort. Ha assumit amb valentia la tasca de porter a la seva categoria. Per si no n’hi hagués prou, el seu creixement li ha permès formar part de l’Inter B, estrenant-se amb una categoria sènior amb només 15 anys.

BENET FERRÍN: porta tota una vida a l’Inter i cada dia creix més com a jugador. Amb molt coratge, Benet va superar una lesió ocular a l’inici de la temporada i en hores d’ara és part molt important del nostre equip filial.

ILDE LIMA: llegenda nacional, acaba d’assolir el rècord mundial de trajectòria amb una selecció absoluta amb més de 100 partits. A més a més, la seva implicació amb l’Inter augmenta dia rere dia, participant en activitats més enllà del camp.

DARSH VASWANI: un jugador de molt sacrifici, sembla que la seva condició física és inesgotable. Al nostre Infantil, Darsh esdevé una peça clau per garantir una bona defensa, amb humilitat i persistència.

YERAY FERNÁNDEZ: molt ràpidament crida l’atenció per la seva alçada, destacant entre els nens de la categoria. Com a defensa, sempre està en bona ubicació i col·labora amb l’organització del joc. Yeray és un autèntic jugador d’equip.

ADRIÀ DÉU: una de les grans promeses de l’Escola de l’Inter i, potser també, del futbol andorrà. Amb un gran talent als peus, disposa de la seva habilitat i dinàmica al servei de l’equip Aleví. Adri porta l’Inter al cor, tant és així que sovint està a la grada donant suport als equips d’altres categories.

AXEL FILLOY: la seva principal característica és la perseverança, ja que mai no minva davant qualsevol repte i assumeix la seva tasca dins del camp. Un aspecte molt important d’Axel és la seva alegria i, per això, sempre esta amb un somriure.

ADRIÁN CASAS: porta menys temps que molts dels seus companys a l’equip i ha tingut un gran esperit d’adaptació, gràcies a la seva disposició per aprendre. Les seves bones presentacions a l’Inter han esdevingut la seva convocatòria a la selecció nacional de futbol sala.

ANNA MARTÍN: una de les jugadores emblemàtiques de l’Inter, participava dels entrenaments des de molt temps abans de la creació del nostre equip Femení. Anneta sempre hi és, amb fermesa i constància, a més d’un esperit de col·laboració amb l’equip.

TIAGO GOUVEIA: campió amb el Benjamí B la temporada passada, en hores d’ara és un dels jugadors més destacats de l’Aleví C, creat aquest any. Tiago és lluitador i té bon domini de pilota. El més important és que mantingui les ganes per aprendre.

CRISTIAN MARTÍNEZ: tot i portar poc temps a l’Inter, sembla feliç amb el nostre projecte esportiu. Tant és així que s’ha afegit com a entrenador de la nostra categoria Benjamí. A més, el nostre davanter ha fet història al ser el primer andorrà en marcar un doblet en un partit oficial amb la selecció.

Josep Maria Valera assumeix amb seguretat el repte de defensar la porteria de l’Inter