Publicado el

Reunió d’alt nivell

Un altre cop, el nom de l’Inter d’Escaldes arriba a un racó increïble del món. Novament, una de les nostres jugadores porta la nostra samarreta molt lluny de les fronteres del Principat. Ara l’Inter arriba al continent africà.

Sara Pelfort, capitana del nostre equip Femení, va portar la nostra samarreta cap a l’illa de la Reunió, regió d’ultramar de França. És el primer registre gràfic de l’Inter a Àfrica.

La nostra jugadora va dur la peça d’indumentària durant el viatge d’un grup de nens de la nostra parròquia, Escaldes-Engordany, agermanada amb la població illenca de l’Etang-Salé, als primers dies de novembre.

Aquesta iniciativa s’enmarca dins de l’intercanvi de nens d’ambdues localitats. De fet, la illenca Lea Courtois va conèixer l’Inter durant la seva visita a Andorra gràcies a l’hospedatge que li va donar Sara i la seva família al Principat al març.

No és el primer cop que Sara porta l’Inter a l’estranger, ja que el darrer estiu va visitar Gal·les amb la nostra samarreta. Als seus 11 anys, sembla que és una petita competició amb Oriol Fité, ambaixador itinerant del nostre club que va visitar 13 països amb la samarreta de l’Inter.

Entre el treball de Oriol i Sara, el nostre club assoleix la marca d’estar en cinc continents. Només faltaria visitar l’Antàrtida, però Fité va estar molt a prop de l’objectiu quan va ser a la localitat argentina d’Ushuaia.

Gràcies per portar el nom de l’Inter pertot arreu! Amb vosaltres, SEREM MÉS!

Imatge del darrer estiu, quan Sara Pelfort va visitar l’estadi Liberty de Gal·les.