Publicado el

Una tardor radiant

Rendiment perfecte. L’equip B de la categoria Benjamí de l’Inter d’Escaldes ha aconseguit una marca que mereix un aplaudiment, que a més és la cirereta del pastís durant el cap de setmana de tancament de les competicions de tardor sobre gespa.

Amb el triomf contra l’FC Encamp B, el nostre Benjamí B és un dels pocs equips del futbol base de tot el país que tanca la temporada de tardor amb només victòries. Els primers dies de novembre va assolir el títol de la Divisió 1B i ara tanca de manera perfecta el Torneig Tardor.

Bon cop de cap d’Enzo Millán (número 14), un dels golejadors de l’equip durant la jornada disputada al Prat del Roure de la nostra parròquia

El nostre Benjamí A ha estat molt a prop d’igualar el registre del seu equip ‘germà’, però malauradament ha caigut a l’últim partit del Torneig Tardor.

L’últim partit que la nostra Escola jugui sobre gespa aquest any serà diumenge a les 15h15, quan l’Aleví A -amb opcions de guanyar el Torneig Tardor- s’enfronti a la UE Santa Coloma A al camp del col·legi Sant Ermengol.

RECONEIXEMENT PER TOTHOM

El nostre equip Femení ha rebut els seus premis (foto: Anabel Caetano)

La resta d’equips de futbol de Futbol-7 i Futbol-5 ha rebut una medalla i certificats, per part de la Federació Andorrana de Futbol, per la seva participació a les competicions de tardor.

Les categories Infantil i Cadet aturen les seves participacions a la Primera Divisió ja que, igualment que la resta de categories, comencen a disputar les lligues hivernals de futbol sala. El retorn al futbol sobre gespa està previst per al 7 de març de 2020.

El Prebenjamí ha estat el primer equip de l’Inter en rebre el seu reconeixement (foto: Ana Filipa Lopes)