Publicado el

En la varietat hi ha el gust

El gol olímpic de Marc Pujol

De jugada. Olímpic. De defenses. De davanters. Per estrenar-s’hi. No cal triar-ne un. Millor gaudir tota aquesta mena de gols que ens ha ofert el líder imbatut de la Primera Divisió, l’Inter d’Escaldes.

La victòria per 5-0 contra l’FC Ordino ha demostrat una virtut que, fins ara, el nostre equip no havia exhibit gaire a la Lliga: traduir en gols la contundència en atac.

Sovint l’Inter és dominador de les accions del joc, amb el seu tradicional joc de trasllat de pilota amb ordre i calma des de la defensa, sense desesperar-se quan s’intenta arribar cap a la porteria rival. El màxim potencial d’aquest estil s’ha vist a la segona part, amb bones internades a l’àrea rival.

Definició d’Ilde Lima i gol del ‘Capità Andorra’. Era el 3-0 transitori.

És la cinquena vegada que l’Inter aconsegueix marcar cinc gols o més durant un partit de Primera Divisió a tota la seva història. L’última jornada voluminosa va ser el 19 de novembre de 2017, a la novena jornada de la Lliga 2017-18, amb el triomf davant la Penya Encarnada per 8-0.

L’Inter continua al capdavant de la classificació, ara amb 24 punts, sense conéixer derrotes. És el sisè partit que Josep Antoni Gomes, el porter menys batut de la competició, acaba amb la porteria a zero.

CAPITÀ A L’OLIMP

El quart gol de l’Inter ha estat marcat per Sergio Moreno, el nostre capità, que tornava a portar el braçalet després d’una jornada d’absència. El migcampista ha segellat amb un gol la seva històrica jornada: ha jugat el 60è partit amb l’Inter, i és avui el jugador en actiu amb més partits al nostre primer equip, des de la refundació del club en 2015. El rècord total, en hores d’ara, pertany a Joan Bayona, amb 69 partits.

Sergio Moreno celebra el seu gol, amb dedicació a Herminia, la seva àvia.