Publicado el

Guanya amb l’InterNadal!

Torna el concurs estrella de l’Inter Club d’Escaldes, l’InterNadal! Per tercer any consecutiu, el nostre club vol premiar la seva gent més fidel i, per aquesta raó, hem pensat una manera molt entretinguda i que està molt de moda per participar-hi. Vols saber com fer-ho?

Participar a l’InterNadal és molt fàcil! Només cal tenir una compte d’Instagram, la xarxa social més utilitzada ara per ara, i seguir aquests passos:

  • Seguir el nostre compte d’Instagram. És a dir, ser un follower d’@interescaldes a aquesta xarxa social.
  • Publicar una story al teu Instagram etiquetant el nostre compte @interescaldes. A les stories has de donar suport a l’Inter, publicant algun contingut amb un jugador de qualsevol categoria (si n’ets un, tu mateix), alguna indumentaria de l’Inter o un cartell fet per tu. Sigues original!
  • Cada story serà compartida al nostre compte. Per això, és indispensable que ens etiquetis. Si el teu compte és tancat, almenys deixa’ns compartir la story. En cas contrari, Instagram no ens notifica quan pengis la story.

Tota la gent que participi a l’InterNadal entra al sorteig d’una samarreta oficial del primer equip de l’Inter d’Escaldes. Tens temps per fer-ho fins al diumenge 22 de desembre a les 22 hores. El sorteig tindrà lloc l’endemà i serà transmès en directe!

No t’ho perdis! Amb el teu suport, SEREM MÉS!