Publicado el

Ànims, Kake!

Volem fer costat a un dels jugadors més emblemàtics del nostre equip filial, Rubén Kake, que va patir una lesió greu defensant la nostra samarreta. Dilluns es va confirmar el diagnòstic de la lesió del nostre davanter.

El trencament del lligament creuat anterior, el trencament dels meniscs intern i extern, a més d’una contusió òsea, és el que pateix el genoll dret de Rubén Kake. S’espera un periode de recuperació entre 6 i 8 mesos.

El davanter va patir la lesió durant la segona part del partit de l’Inter B contra l’FS La Massana, jugat el 24 de novembre a Alàs. Era el novè partit de Kake a la temporada de Segona Divisió, a la que també compta amb dos gols.

Ràpidament la plantilla de l’Inter B va reaccionar amb demostracions d’afecte per al jugador que també havia participat en alguns entrenaments del primer equip.

No estaràs mai sol, Kake. Ànims! Amb tu, SEREM MÉS!

Últim gol de Rubén Kake (número 11) a la temporada, contra el Ranger’s FC. Segur tindrem més celebracions com aquestes!