Publicado el

Una llegenda en casa seva

 

Joan Bayona és tota una institució a l’Inter Club d’Escaldes. El jugador amb més partits jugats al nostre primer equip ha fet una visita llampec a Andorra i, evidentment, no ha oblidat casa seva.

Sembla una temptació assegurar que Bayona ha tornat a defensar la porteria de l’Inter. Sí, almenys durant un entrenament: el porter s’ha entrenat divendres amb la plantilla del nostre equip filial, aprofitant una breu estada al Principat per motius personals.

«Estic molt content de veure els companys i poder entrenar amb l’equip. Xavi Andorrà m’ha comentat la possibilitat d’entrenar amb el filial i jo, encantat. He vist que els nois han d’aprendre moltíssim però segur que ho faran amb els místers que tenen», valorava Bayona al finalitzar la sessió.

Bayona durant l’entrenament de l’Inter B

L’entrenament de l’Inter B ha estat posterior al del primer equip. De camí al camp, el porter ha trobat antics companys de vestidor, tots ells ben retribuïts amb abraçades de Joan. Com si fos una anècdota, part de l’indumentària d’entrenament de Bayona ha estat cedida per Ilde Lima i Josep Antoni Gomes.

«He vist un trosset de l’entrenament i he pogut trobar-me amb els companys. Sí que hi ha cares noves en relació a la darrera temporada però vaig seguint la informació de l’equip. La veritat és que està tot molt bé i s’ha de continuar així. És aviat encara, però, si es continua així, segur que aquesta temporada no s’escapa», analitzava.

EL RÈCORD D’UN ETERN

Bayona durant un partit de la temporada 2018-19

En hores d’ara, Joan Bayona és el jugador amb més partits jugats al primer equip de l’Inter d’Escaldes des que el nostre club va ser refundat el 2015. El rècord de 69 partits del porter, però, esta a prop de ser igualat per Sergio Moreno que va assolir-ne 60 diumenge passat.

«Sergio s’acosta al rècord i segur que em superarà. M’alegro molt per ell perquè es un noi de la casa, de la parròquia i no em queda més que alegrar-me. Sempre és una alegria les coses bones que passen amb els amics», admetria.

Campió de Segona Divisió a la temporada 2016-17, defensant l’Inter per tres temporades i guanyant-se un trosset del cor del nostre club per sempre. L’Inter és casa teva, Joan! Amb tu, SEREM MÉS!

21 de maig de 2017: l’Inter campió de Segona Divisió amb dos referents, Xavi Andorrà i Bayona