Publicado el

Gairebé perfecte

L’equip filial de l’Inter Club d’Escaldes tanca l’any 2019 amb un sabor agredolç, després d’un molt bon partit contra el CE Carroi B que no ha pogut segellar amb una victòria. El projecte de l’Inter B, però, continua ferm.

El nostre equip ha estat molt superior al seu rival, durant bona part del partit. Amb molta consistència a l’atac, l’Inter B ha gaudit de moltes ocasions de gol. Luke Pullen n’ha aprofitat una al minut 30, justificant la superioritat del nostre equip.

A la represa, el domini ha continuat a favor de l’Inter B, no obstant això, una falta lateral en contra ha provocat l’empat a 1 definitiu a falta de tres minuts per al final del partit.

L’Inter B trenca una ratxa de quatre partits sense puntuar i tanca l’any 2019 a la setena posició de la Lliga de Segona Divisió amb 11 punts. La competició torna a disputar-se el 2 de febrer de 2020.

Eric Moliné és un dels quatre jugadors del nostre Cadet que ha acabat jugant el partit. L’Inter B continua donant oportunitats a la gent de casa.