Publicado el

Hi ha cops que no pot ser

L’Inter d’Escaldes ha conegut per primer cop la derrota durant la Lliga Nacional 2019-20. La caiguda trenca una ratxa mai abans vista a la història del nostre club a la Primera Divisió.

La derrota per 1-2 contra l’Atlètic Escaldes reafirma el fet que no hi ha cap partit fàcil a aquesta lliga i que la temporada en curs ha de ser una de les més estretes i disputades de la història. El rival se situava al sisè lloc de la classificació, amb 16 punts de diferència de l’Inter.

Els millors moments de l’Inter han estat a la primera part, després del minut 30. El nostre equip ha sabut generar les ocasions en atac, sobretot amb pilota aturada. Un cop de cap de Cristian Martínez ha estat bloquejat pel porter rival de manera increïble. Malauradament, la intensitat del joc ha estat superior per l’oponent a la represa i, malgrat la reacció de l’Inter per l’empat transitori, l’Atlètic s’endú la victòria final.

Amb el seu gol contra lAtlètic, Genís Soldevila és el ‘pitxitxi’ de l’Inter amb sis dianes.

La derrota tanca la millor ratxa de l’Inter a la seva història a la Primera Divisió, amb 12 partits oficials sense perdre. Si només es considera una temporada contínua, el nostre equip ha igualat el millor registre de 10 partits imbatuts, assolit la temporada 2018-19.

L’Inter cedeix el lideratge de la Lliga a l’FC Santa Coloma, el proper rival a l’últim partit del 2019. Malgrat la caiguda, el nostre equip manté l’oportunitat de tancar l’any com a campió d’hivern, una fita mai abans aconseguida.

Una de les internades d’Ilde Lima en atac, tallada amb falta.