Publicado el

Un meravellós costum

Andorra amb el títol de campió (foto: FCF.cat)

L’Inter Club d’Escaldes continua guanyant presència a les seleccions nacionals. Per si no n’hi hagués prou, darrerament els nostres jugadors també viuen l’alegria d’aconseguir victòries amb el seu país. Ara és el torn dels nostres Benjamins.

Cinc jugadors del nostre club van formar part de la selecció andorrana, campiona de la categoria Benjamí a la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que va organitzar la Federació Catalana de Futbol i que es va disputar aquest 6 i 7 de desembre a Blanes.

L’emoció dels jugadors amb la victòria final (foto: FCF.cat)

Nil Soares, Nil Díaz, Lucas Magalhaes, Cristián Sobral i Adrián Casas van aconseguir el títol de la categoria, gràcies a la victòria per 5-3 contra Barcelonès Centre. Així els nostres nens afegeixen un nou guardó al seu palmarès, després d’haver estat els campions a les Lligues Nacionals de tardor, tant amb l’equip Benjamí A com Benjamí B.

Per la seva banda, el nostre jugador de l’Aleví, Hugo Queirós, va participar a la selecció andorrana de la categoria Aleví durant el mateix esdeveniment. Malauradament la selecció no va passar la fase prèvia.

Hugo Queirós en acció amb la selecció andorrana (foto: Luis Pinto)