Publicado el

El millor és nostre!

Adolfo Baines, el millor! El cap del cos tècnic del primer equip de l’Inter d’Escaldes ha rebut el premi del Millor Entrenador del 2019. El nostre ‘míster’ rep el guardó gràcies a la seva tasca amb el nostre club, que ha assolit fites històriques durant el seu mandat.

Baines va encapçalar la votació per escollir el millor entrenador de l’any, iniciativa organitzada per la Federació Andorrana de Futbol després de consultar entrenadors, capitans dels equips i especialistes al voltant del futbol nacional. El nostre ‘míster’ ha estat condecorat a la Nit del Futbol, duta a terme a Andorra la Vella.

Els números d’Adolfo justifiquen completament el seu premi: ha igualat el millor registre de l’Inter a la Primera Divisió, amb el tercer lloc a la temporada 2018-19. A més, ha assolit la millor ratxa de la història del club a la màxima categoria, amb 12 partits imbatut. A sobre, la temporada en curs continua plena d’il·lusió per aconseguir una històrica classificació a competicions europees.

Adolfo Baines amb els seus col·laboradors més propers: Josep Manel Ayala i Renato Ribeiro

El primer entrenador professional de la història de l’Inter d’Escaldes, sobretot, ha demostrat una gran dedicació per la seva tasca, amb humanitat i respecte, i ha sabut adaptar-se a un ambient esportiu en vies de desenvolupament. Les idees d’Adolfo han fet de l’Inter un club cada cop més gran i, per això, sentim un gran orgull per aquest premi. Amb Adolfo Baines, SEREM MÉS!

L’INTER, PRESENT EN ALTRES RECONEIXEMENTS

Adolfo Baines ha estat un dels guardons principals de la Nit del Futbol, però, el nom de l’Inter d’Escaldes ha aparegut en més distincions durant l’esdeveniment.

El nostre equip filial ha guanyat el premi Fair Play del 2019, gràcies al seu bon comportament al camp. El trofeig ha estat rebut per un dels seus entrenadors, Josep Manel Ayala.

El projecte esportiu de l’Inter B creix amb aquest reconeixement (foto: FAF)

Per la seva banda, el nostre defensa Ilde Lima ha rebut una condecoració per la seva trajectòria esportiva. El ‘Capità Andorra’ va batre el 18 de novembre el rècord mundial de temps defensant una selecció nacional.

A sobre, el nostre davanter Juli Sánchez també ha estat condecorat per la seva trajectòria amb la selecció absoluta, que va defensar en 73 oportunitats durant 22 anys.

Si es tracta de distincions col·lectives, la selecció absoluta ha estat reconeguda pel històric cinquè lloc al darrer Pre-europeu. La Tricolor va acabar amb sis jugadors de l’Inter a les convocatòries: Ilde Lima, Sergio Moreno, Josep Antoni Gomes, Emili García, Marc Pujol i Cristian Martínez.

Una altra selecció amb sabor a Inter que ha rebut una distinció és la de futbol sala a la categoria Benjamí, campiona als Campionats Comarcals de Seleccions Base. Cinc jugadors del nostre club van aixecar la copa: Nil Díaz, Nil Soares, Cristián Sobral, Lucas Magalhaes i Adrián Casas.

El millor premi és el creixement de l’Inter, fet per tots vosaltres. Tots junts, SEREM MÉS!

Un total de 12 jugadors de l’Inter han estat reconeguts per la seva tasca a les seleccions nacionals (foto: FAF)