Publicado el

Aires nadalencs

Sorteigs, regals, xurros i, sobretot, la sensació de viure moments inoblidables. L’Escola de l’Inter d’Escaldes ha dut a terme la seva tradicional festa nadalenca que ha servit per compartir entre els nens de totes les categories i, de pas, fer un bon balanç de la temporada.

L’esdeveniment, fet al camp del Prat del Roure de la nostra parròquia, ha comptat amb bona part dels jugadors del futbol base de l’Inter, a més de les seves famílies. De manera molt lúdica, els entrenadors han encapçalat el sorteig de premis, amb una posterior trobada per compartir xurros.

«El sorteig ha estat bé, ha agradat a tothom. Fa temps que portem aquesta dinàmica a l’Inter. Gaudim moltíssim amb els nens i esperem que aixó continuï per molts anys més», reflexionava Joël Martínez, director del futbol base de l’Inter.

La trobada serveix de cloenda d’aquest any per a la nostra Escola, que tanca el 2019 amb números positius: diversos títols en diferents categories, la consolidació de l’equip Femení i, sobretot, el creixement dels nostres jugadors pel que fa a l’aprenentatge.

«Cada dia la nostra Escola està creixent. Som un referent al país. Tenim molt bones generacions de jugadors i estem molt contents també amb el suport de les famílies», afegia Joël Martínez.

L’esperit nadalenc ha començat a sentir-se a l’Inter d’Escaldes gràcies a la nostra Escola. Tots junts, SEREM MÉS!

Part de la nostra Escola ha guanyat diversos premis. Aquí, Claudia Balielles rep una samarreta en mans de Cristian Martínez.