Publicado el

Un autèntic guanyador

L’Inter d’Escaldes es complau en presentar al gran guanyador de la tercera edició del concurs InterNadal: Iván Carvalho, que per segon any consecutiu assoleix el premi, compta amb un nou motiu per fer créixer la seva afició a l’Inter.

Iván va aconseguir el número guanyador de l’InterNadal 2019 durant el sorteig transmès via Facebook i Instagram. El nen ara compta amb una nova samarreta per a la seva col·lecció, ja que l’any passat també havia estat el guanyador del concurs.

«M’ha agradat la samarreta. És la del Juli Sánchez, que feia molts gols a la selecció d’Andorra. Ara puc dir als meus amics que tinc dues samarretes de l’Inter», assegurava amb il·lusió.

Amb aquest premi, la implicació d’Ivan amb el nostre club creix. El nen és un dels davanters del nostre equip Prebenjamí i és un dels jugadors amb més gols de la categoria. La seva afició a l’Inter és molt gran, amb la col·laboració de la seva mare, Ana Filipa.

«El que més m’agrada de l’Inter són els partits i els entrenaments, perquè així puc aprendre més i puc fer més gols, com el Juli Sánchez», confessava el petit admirador del nostre davanter.

Que gaudeixis del teu premi, Iván! Amb tu, SEREM MÉS!

A més de la samarreta, Ivan va rebre de regal un calendari 2020 de Bomosa, el nostre patrocinador.