Publicado el

El millor abans d’entrar al 2020

L’Inter Club d’Escaldes manté la seva filosofia fomentant els valors de l’esport entre els seus jugadors. Per aquesta raó, presentem una nova versió de l’Equip Bomosa, en aquest cas, l’últim de l’any 2019.

Bomosa, el nostre patrocinador, ens ajuda amb la promoció de valors com la companyonia, el treball en equip, el respecte i l’esforç, entre d’altres. L’Equip Bomosa de desembre és la tercera versió d’aquesta iniciativa consensuada entre el departament de difusió i els entrenadors del nostre club.

NIL SOARES: els èxits del nostre Benjamí han començat gràcies al seu ordre i solidesa sota els pals. Nil és un nen tranquil i molt integrat amb l’ambient de l’equip.

WASSIM LOUKILI: tot i estrenar-se aquesta temporada amb el nostre club, ha sabut integrar-se i desenvolupar el seu joc. Wassim és un jugador lluitador i això farà que el seu nivell progressi.

ORIOL FITÉ: un jugador que ha fet de l’Inter la seva bandera de presentació, no solament en l’àmbit esportiu sinó essent el nostre ambaixador itinerant arreu del món. Oriol ha assumit amb humilitat la seva reintegració competitiva.

ENZO MILLÁN: el coratge és la seva principal característica. Enzo no dóna cap pilota per perduda i, tot i estar a la defensa, sovint arriba a l’àrea rival. Es tracta d’un jugador amb molt sacrifici i tècnica.

SERGI ADELLACH: un dels jugadors amb les idees clares, sap que la seva feina és molt important a l’equip. Sergi és un jugador molt ordenat i respectuós dins del col·lectiu.

SERGIO MORENO: la seva implicació amb l’Inter és tan gran que avui en dia és el jugador en actiu amb més partits amb el primer equip. Sergio també ha pogut demostrar el seu esperit de lluita i lideratge a la selecció nacional.

NICO MORENO: un jugador amb molt entusiasme i ganes de crèixer. Nico aprofita cada minut al camp per col·laborar amb l’equip gràcies a la seva visió de joc i solidaritat amb el company.

XAVI PINTO: la seva tècnica és una gran característica que posa al servei de l’equip. Xavi busca complementar-se amb els companys i aporta amb ganes per tirar endavant l’equip a cada partit.

ANDRÉS BRÍÑEZ: és un dels millors exemples de progrés. Amb humilitat va començar a l’Inter B i, gràcies a les seves actuacions, ha estat convocat amb el primer equip, tant és així que avui és el jugador amb més partits sortint de la banqueta. Un autèntic revulsiu.

OLGA SABIO: una de les jugadores més destacades del Femení, generant un fort vincle entre les companyes. Olga és una davantera amb molta força i decisió, i va ser fonamental a la primera victòria del seu equip a la temporada.

ERIK DAVID: un jugador que cada vegada s’implica amb la nostra samarreta. Aquesta temporada ha fet una aportació molt gran amb destresa i habilitat per generar perill davant la porteria rival.

Enzo Millán, sempre amb coratge