Publicado el

Cada cop som més Inter!

L’abast que ha assolit l’Inter d’Escaldes traspassa les fronteres del Principat. Una molt bona manera de comprobar-ho són les demostracions de suport al nostre club que sentim dia rere dia.

Abans d’entrar al 2020, la nostra bústia va rebre nombroses cartes provinents de l’estranger. Des d’Espanya, França, Països Baixos i República Txeca, nous aficionats de l’Inter ens fan costat. Des del club agraïm el contacte i intentarem respondre totes aquestes cartes plenes d’afecte i il·lusió.

Aleshores, no és el primer cop que el nostre club rep suport des de més enllà del Principat. Fa un any, el nen noruec Johannes i el nen polonès Szymon Borcowsky van ser els primers aficionats de l’estranger en posar-se en contacte amb l’Inter per demostrar el seu suport.

Per una altra banda, el nombre de followers a les nostres xarxes socials ha crescut enormement als darrers dotze mesos: 20 per cent al Facebook, 11 per cent al Twitter i 16 per cent a l’Instagram, entre d’altres.

Gràcies a tots vosaltres per fer l’Inter cada dia més gran. Tots junts, SEREM MÉS!