Publicado el

Que esdevingui costum

L’Inter d’Escaldes ha començat de molt bona manera l’any 2020. La victòria al partit amistós contra la UE Sant Julià permet confirmar el bon nivell de joc que s’ha vist durant la temporada i, a més, saber que es compta amb una plantilla molt valuosa.

El triomf per 2-0 ratifica l’estil de l’Inter per fer front als partits, sigui quin sigui el rival, a la temporada 2019-20. Contra la UE Sant Julià, el nostre equip ha anant creixent amb el pas dels minuts, fins acabar amb el domini total del joc, sobretot al camp de l’adversari.

Aquesta virtut de l’Inter ha estat assimilada per tota la plantilla i, per aquesta raó, el nostre equip ha continuat desenvolupant un joc amb ordre i pressió, més enllà dels jugadors. L’entrenador Adolfo Baines ha fet jugar a tots els jugadors disponibles de la plantilla perquè sumin minuts abans de reagafar la competició oficial.

Una victòria amb bon gust de boca, pensant que l’Inter es prepara per als quarts de final de la Copa Constitució el 26 de gener i la reanudació de la Lliga, el 2 de febrer.

Genís Soldevila ha marcat els dos gols de l’Inter. Aquí el segon, de penal.