Publicado el

Un altre dia per fer història

L’Inter d’Escaldes, com sempre, està molt orgullós de la seva Escola, i concretament del seu equip Femení. Per primer cop, el nostre club participa en una competició femenina de futbol sala i ho ha fet amb una gran alegria.

Les nostres nenes han segellat amb una victòria contra l’FC Encamp B la seva estrena a les lligues de futbol sala per al futbol formatiu. Tot i que el nostre Femení fa més d’un any de vida, és la primera vegada que hi participa com a equip.

Amb una gran demostració de l’aprenentatge que les nostres jugadores han tingut durant la temporada, amb una defensa sòlida i bones combinacions a l’atac, l’Inter ha pogut sumar els seus primers tres punts a la Divisió 1B de la lliga femenina de la categoria Benjamí-Aleví.

Érika Galvao ha tornat a la competició i ha col·laborat amb gols.

La victòria segur que arriba amb un sabor molt dolç per a l’entrenadora de l’equip, María Cardoso, absent en aquesta jornada a causa d’una malaltia. Desitjant-li moltes millores, el nostre coordinador del futbol base, Joël Martínez, la hi ha substituït.

El triomf de les nostres nenes ha estat un dels nou partits disputats per la nostra Escola durant el primer cap de setmana de competicions durant l’any 2020. Els resultats de cada partit es troben al compte de Twitter de l’Inter d’Escaldes.

L’Infantil A va jugar dissabte el primer partit oficial de l’Inter d’Escaldes durant l’any 2020.