Publicado el

Duel fratern

No es pot parlar de ‘pretemporada’ ja que la competició està en curs, tot i l’aturada d’hivern. La paraula correcta és ‘intertemporada’. I què millor que nosaltres per donar l’exemple, amb un partit completament de l’Inter.

Inter versus Inter. Sí: no hi ha cap error. Només val la pena aclarir que es tracta del primer equip contra l’equip filial. Dissabte, els dos equips de la categoria sènior van disputar un partit per preparar el segon tram de la temporada.

De bon principi, es tractava d’un enfrontament entre ambdues plantilles. No obstant això, amb el pas dels minuts els entrenadors Adolfo Baines i Josep Manel Ayala van decidir una barreja entre els equips.

El marcador final? Una anècdota. El millor és treure conclusions sabent que el gran guanyador de la jornada va ser l’Inter Club d’Escaldes.

Moment d’un dels gols de Genís Soldevila, amb un cop de taló.

SE SAP EL RIVAL A LA COPA

La UE Engordany serà l’oponent als quarts de final de la Copa Constitucio 2020. El rival ha guanyat a l’FC Encamp per 11-1 als vuitens de final.

L’estrena de l’Inter a la Copa serà, de moment, el diumenge 26, a l’espera de la confirmació definitiva. Una setmana després, el nostre equip torna a la Lliga 2019-20 contra la UE Santa Coloma.

Per la seva banda, l’Inter B torna a la competició de Segona Divisió el diumenge 2 a les 12h contra l’FC Encamp, a Prada de Moles.