Publicado el

Un gran cop de mà

Rayan Chemlal, porter per una estona

L’Escola de l’Inter d’Escaldes ens deixa grans històries per compartir, sobretot amb valors que són fonamentals al desenvolupament esportiu dels nostres jugadors. És el moment de destacar dos jugadors del Benjamí C que han complert una tasca especial.

Rayan Chemlal és defensa. Les seves característiques són un bon marcatge i molt sacrifici. Però a l’últim partit del seu equip, ha jugat a la porteria. L’absència dels porters de la plantilla ha provocat que Rayan fos un dels jugadors de camp que estigués sota els pals, amb l’aprovació de l’entrenador Cristian Martínez.

«Avança una mica! Amb la mirada sempre a la pilota! Fort! Bravo! Ets molt gran!», li cridava des de la grada el seu germà Ismail, jugador de la nostra categoria Aleví, que donava suport al porter mentre aturava pilotes amb molta seguretat i valentia. Un xut al pal quan faltaven 14 segons per al final del partit ha segellat la feina impecable de Rayan, sense encaixar gols.

Rayan havia substituït Iker Cendrós, un altre jugador de camp esdevingut en porter davant la situació inusual. Iker ha jugat la primera part sota els pals amb les mateixes característiques que gaudeix com a migcampista: molta classe i una gran capacitat física. Cendrós ha fet un parell d’aturades increïbles i no ha tingut responsabilitat als gols del rival, l’FS La Massana B.

Rayan i Iker han demostrat que l’esperit de col·laboració és molt important quan es treballa en equip. Amb valors així, SEREM MÉS!

Una de les aturades d’Iker Cendrós, porter durant la primera part

APRÈN AMB NOSALTRES

Un altre moment de la nostra Escola per destacar és el del nostre equip Femení, que jugava contra la UE Sant Julià. El partit ha estat suspès perquè l’oponent s’ha presentat al camp amb només una jugadora, Iris.

Les nostres jugadores i la nostra entrenadora Maria Cardoso, amb una gran actitud de companyonia, han organitzat un partit afegint Iris a les nostres files. Així, la nostra plantilla ha aprofitat l’estona per fer un entrenament -també amb la col·laboració de l’entrenador rival, Guillermo Burgos- i per generar vincles d’amistat esportiva.

Iris, de samarreta taronja, amb el nostre equip Femení