Publicado el

El tanc portuguès

L’Inter d’Escaldes fa oficial el seu primer fitxatge durant la finestra d’hivern a la temporada 2019-20: Ricardo Oliveira s’uneix al nostre primer equip amb ganes d’aportar força ofensiva i gols.

Oliveira, jugador amb una alçada de 1,87 mts, va arribar a un acord amb el nostre club per incorporar-se sota les ordres d’Adolfo Baines. De fet, el nostre davanter va sumar alguns minuts a l’amistós entre les nostres plantilles sènior dissabte passat.

«Estic molt bé, molt content d’estar en aquest equip. Estic molt agraït de la directiva, del cos tècnic i dels jugadors que m’han acollit amb molta alegria. L’Inter està creixent i té moltes ganes de guanyar, això és molt important», reconeixia.

Ricardo, nascut a Porto fa 23 anys, va rebre formació futbolística al Boavista FC de la seva ciutat. Després de jugar en clubs de la Segona Divisió B del seu país -un d’ells, el Lourosa-, va fitxar el 2019 al Lorca FC de la tercera divisió espanyola.

«Sóc un jugador d’àrea, m’agrada tenir la pilota i amb un bon cop de cap. Però el més fonamental és marcar gols i poder ajudar a l’equip amb lluita», destacava.

Molt d’èxit, Ricardo, en aquesta nova etapa a la teva carrera. A partir d’avui, l’Inter és casa teva! Amb tu, SEREM MÉS!