Publicado el

Trets d’il·lusió

L’Inter d’Escaldes a la semifinal! El primer partit oficial aquest 2020 ha estat ple d’alegria gràcies a la victòria sobre el campió vigent. El nostre equip es manté a la lluita pel títol de la Copa Constitució.

La victòria per 2-1 sobre la UE Engordany, últim campió de la Copa i un dels líders de la Lliga Nacional, marca la continuitat del bon treball durant la temporada, malgrat l’aturada de cap d’any.

El nostre equip ha sabut conservar el seu estil de joc, amb solidesa defensiva -s’ha mantès la disposició tàctica amb tres defenses- i apostant al joc ofensiu per bandes i amb jugadors de bon peu al mig del camp. No obstant això, l’ordre ha estat fonamental, sobretot en moments quan l’Inter no ha tingut gaire la pilota durant alguns minuts de la segona part, que han derivat en l’empat transitori.

El segon golàs de Genís Soldevila, de falta directa, per sobre la barrera.

Genís Soldevila mereix un paràgraf especial: juntament amb aportar a la victòria amb dos gols de gran qualitat (minuts 41 i 85), el davanter ha igualat Renato Ribeiro com a tercer golejador de la història de l’Inter des que es va refundar el club el 2015. El ‘Pistoler’ ha assolit el seu gol número 18, precisament el dia que jugava el seu 40è partit amb la nostra samarreta.

L’Inter espera rival a la semifinal de la Copa Constitució, ja que s’enfrontarà al guanyador de la clau entre la UE Sant Julià i l’FS La Massana. Per una altra banda, el nostre equip torna a la competició de Lliga diumenge vinent, contra la UE Santa Coloma.

BLANCA ALEGRIA

Dimecres, tot el Principat d’Andorra va viure la primera gran nevada del 2020 que va generar moments de col·lapse vial i alteracions en serveis bàsics. El futbol nacional no va quedar fora d’aquesta situació i, per exemple, l’Inter ha arribat al partit de Copa sense tres dies d’entrenament sobre un camp.

Afortunadament, el Centre d’Entrenament de la FAF ha estat netejat a temps -feina valorable dels operaris de la Borda Mateu– i el partit ha pogut desenvolupar-se sense gaires complicacions. L’Inter ha aconseguit escalfar amb bon futbol una jornada freda.

El nostre porter Josep Antoni Gomes durant l’escalfament. La neu havia quedat al voltant del camp.