Publicado el

Valors per a tots

Comença l’any 2020 i l’Inter d’Escaldes vol continuar amb el seu projecte esportiu, ple d’esportivitat i aprenentatge. El nostre club no vol aturar-se al moment de difondre valors i per això destaca jugadors de totes les categories a l’Equip Bomosa.

La quarta versió de l’Equip Bomosa manté el seu esperit destacant almenys un jugador de cada categoria, en una decisió consensuada entre els entrenadors del nostre club i el departament de difusió. Els jugadors destacats del mes de gener són:

TONY CACHAFEIRO: el porter del Prebenjamí ha demostrat un gran creixement al seu nivell de joc i, quan cal, ha sabut donar un cop de mà fora de la porteria. Tony ha estat molt implicat amb l’Inter.

JOAN SALA: la força han estat la clau del defensa de l’Infantil, que ha esdevingut un dels jugadors més importants i amb més projecció dins de la seva categoria.

SARA PELFORT: la capitana del Femení és candidata a ser un autèntic referent de l’Inter: no solament ha estat una de les pioneres a la creació de l’equip de nenes, sinó també ha portat el nostre escut molt lluny. Des de petita, a més, aporta amb equips masculins.

GERMÁN FERRÍN: un gran jugador d’equip. Sempre amb voluntat de col·laborar-hi, el migcampista no ha tingut problemes per retrocedir una mica al camp i donar un cop de mà a la defensa de l’Inter B. Germán porta tota una vida al club.

CANARIO: destaquem la perseverança d’un jugador que ha superat lesions sense deixar de lluitar per guanyar-se un lloc. Canario va aportar a la classificació de l’Inter a semifinals de la Copa Constitució 2020.

MARC MUÑOZ: un altre exemple d’implicació amb l’Inter. Marc vesteix la nostra samarreta des que era petit i dóna el seu màxim esforç per assolir èxits. Amb el seu germà Álex són un altre cas de famílies que porten l’Inter al cor.

JOAN VINYES: la seva feina al mig del camp és molt equilibrada, tant així com el seu comportament. Joan està desenvolupant un creixement molt important al Cadet.

SERGI PORRAS: destaquem la humilitat d’aquest jugador amb molt talent, capaç de col·laborar amb èxit amb els equips de la seva categoria. Sergi té una capacitat inesgotable per jugar.

OWEN SORIANO: ha estat un dels jugadors més destacats durant la temporada de futbol sala, amb rapidesa i bona qualitat a prop de l’àrea rival. Si Owen manté les ganes, pot arribar molt lluny.

PEDRO BANDINI: el davanter del Benjamí és un jugador amb bon comportament i esforç davant la porteria rival. La seva alçada permet que Pedro sigui un lluitador en cada pilota.

GENÍS SOLDEVILA: amb una capacitat inesgotable per marcar gols, Genís continua sent molt important com a davanter del primer equip. Recentment el ‘Pistoler’ va arribar als 18 gols amb l’Inter, assolint el tercer lloc a la taula de golejadors històrics del club.

La potència i la bona voluntat de Sergi Porras han ajudat al seu equip.