Publicado el

Ferm com Roca

L’Inter d’Escaldes compta amb un nou jugador per al seu primer equip durant aquesta temporada: el migcampista Jordi Roca s’afegeix al nostre club amb ganes d’assolir objectius molt ambiciosos.

Roca va arribar a un acord amb l’Inter per ser jugador del nostre primer equip durant aquesta temporada. El migcampista està completament disponible per competir a la Lliga Nacional i a la Copa Constitució.

«Estic molt content de l’esforç que ha fet club per a què sigui aquí. Estic agraït de l’entrenador (Adolfo Baines) que ha facilitat la meva arribada al club, doncs tinc moltes ganes de vestir la samarreta», reconeixia.

El migcampista compta amb una destacada trajectòria que inclou el Nàstic de Tarragona a la Segona Divisió espanyola, l’Atlètic Balears a la Segona Divisió B i diversos equips de Tercera. Roca va tenir formació futbolística a l’FC Barcelona fins la categoria Infantil.

«L’objectiu és clar, que és anar a Europa. Hem de ser ambiciosos. Aquest any ha de ser l’any de l’Inter i hem d’aspirar a tot, ja sigui la Lliga com la Copa. A partir d’ara hem de tenir ganes i anar a guanyar», afegia.

Molt d’èxit en aquest nou pas a la teva carrera, Jordi. Benvingut! Amb tu, SEREM MÉS!