Publicado el

Al capdavant, un altre cop

L’Inter d’Escaldes és el líder de la Lliga Nacional d’Andorra. Després de dues jornades fora del màxim lloc, el nostre equip torna a encapçalar la classificació en solitari i manté viva la il·lusió durant aquesta temporada.

La victòria davant la UE Santa Coloma per 2-0 ha estat el fruit del bon treball de l’Inter, sobretot a la segona part, fent circular de millor manera la pilota i generant ocasions perilloses a la porteria rival.

El nostre equip ha mantingut la disposició defensiva amb tres homes, ara amb Óscar Reyes com a defensa central i Andrés Bríñez a la banda esquerra. A la segona part, Jordi Roca ha jugat els seus primers minuts amb l’Inter.

Genís Soldevila, un altre cop, mereix un paràgraf individual: amb el seu doblet al partit, el ‘Pistoler’ assoleix la xifra de 20 gols amb la nostra samarreta i, a hores d’ara, és el segon màxim golejador de la història del club des que es va refundar el 2015. Per si no n’hi hagués prou, el davanter de Balaguer és un dels pitxitxis de l’actual curs de lliga.

A la pròxima jornada, diumenge, l’Inter juga contra la UE Engordany, el mateix rival de l’últim enfrontament a la Copa Constitució 2020, quan el nostre equip va classificar a semifinals.

Genís Soldevila, amb vuit gols, és un dels màxims golejadors de la Lliga (fotos: Luis Pinto).