Publicado el

Els petits gegants

L’Inter d’Escaldes està de festa! Dues categories emblemàtiques de la nostra Escola, el Prebenjamí i el Femení han assolit el primer lloc de la classificació a l’última jornada de les seves respectives lligues d’hivern de futbol sala. Enhorabona, campions!

El Prebenjamí ha viscut la seva gran alegria després de la victòria contra l’FC Encamp B. Amb aquest triomf, el nostre equip tanca les cinc jornades de la Divisió 1B de manera imbatuda, amb quatre victòries i un empat.

D’aquesta manera, la categoria de nens més petits de la nostra Escola torna a ser campió d’una lliga d’hivern de futbol sala, després del títol assolit a la temporada 2016-17.

L’entrenadora Maria Cardoso orientant la celebració de les seves jugadores.

Per la seva banda, el nostre equip Femení ha aconseguit un nou èxit a la seva vida. Les nenes han tancat al capdavant la Divisió 1B de la categoria Benjamí-Aleví, segellat amb un triomf contra el CE Comapedrosa. Les noies han completat tres victòries en igual nombre de partits, a més del partit anul·lat contra la UE Sant Julià que es va retirar de la competició.

El nostre equip Femení, un autèntic emblema dins del projecte esportiu de l’Inter Club d’Escaldes, aconsegueix el segon títol de la seva història en només dos anys de vida. El primer guardó va ser el títol de la Divisió 1B de la Lliga Primavera 2018-19.

Leonor Queirós durant una acció ofensiva de la segona part

Tant el Prebenjamí com el Femení són alguns equips que han jugat competicions de futbol sala de només cinc jornades en comptes de set. Es preveu la creació d’una altra competició de curta durada per completar la temporada d’hivern a la mateixa data de la resta d’equips.

Però, ningú pot treure el nom de l’Inter al primer lloc de la classificació de les lligues abans esmentades. I això, gràcies als nostres jugadors i jugadores que ens omplen d’orgull i d’esperança per al futur. Enhorabona, campions! Amb vosaltres, SEREM MÉS!

Julio García anota un dels gols del Prebenjamí davant l’FC Encamp B