Publicado el

Adéu mala ratxa

Ha arribat el dia que l’equip filial de l’Inter d’Escaldes ha aconseguit una victòria que mereixia fa temps i que, per diversos motius, se n’escapava. El nostre equip ha treballat de valent per assolir el primer triomf del 2020.

La victòria per 3-2 contra l’FC Lusitans permet tallar una ratxa de sis partits oficials sense guanyar a la Lliga de Segona Divisió. El triomf reflecteix la bona dinàmica de l’equip, amb la intenció de dominar el joc amb el control de pilota i aprofitar la rapidesa dels jugadors més joves, sobretot en atac.

Dos gols de Luke Pullen, golejador de l’Inter B amb cinc dianes, i un gol de Benet Ferrín, amb una gran finalització davant la porteria rival al minut 88, han ajudat al nostre equip per acabar la jornada amb somriures. El partit ha estat l’estrena oficial de jugadors com el porter Said Samadi i el defensa Brian Mengual, incorporacions durant la finestra d’hivern.

L’Inter B manté la setena posició a la classificació, ara amb 14 punts. El proper partit del nostre equip serà dissabte vinent, contra l’Atlètic Amèrica.

Debut de Brian Mengual amb la samarreta de l’Inter d’Escaldes