Publicado el

Lluitant fins a l’últim minut

«Hem quedat a res d’aconseguir-ho. A res! I sincerament prefereixo perdre així, perquè així sents orgull i acabes passant-ho bé», critava entre aplaudiments Óscar Monteagudo, l’entrenador del Cadet A, a la seva lluitadora plantilla, després del gran partit que l’Inter va estar molt a prop de donar la campanada.

L’Inter va perdre per 3-2 contra l’FS La Massana, al primer partit del play-off pel títol de la Divisió 1A de la lliga d’hivern de futbol sala. El nostre equip va fer un gran esforç per fer front el partit davant un candidat fort de la categoria, ja que el porter Josep Maria Valera està lesionat. Els jugadors de camp Santi Maset, a la primera part, i Eric Moliné, a la represa, van ser els encarregats d’estar sota els pals.

La mancança a la porteria va ser molt bé compensada amb una defensa molt ordenada, esperant el rival amb la intenció de sortir al contraatac, juntament amb aturades brutals dels nostres porters d’urgència. Els gols de Joan Valdivieso feien que l’Inter s’il·lusionés davant un rival molt dur, sobretot amb el 2-3 parcial a falta de tres minuts.

Santi Maset rep el suport dels seus companys després de jugar a la porteria

Els últims minuts van estar plens de lluita i energia per a l’Inter, amb les ganes d’igualar el marcador. Tant així, a falta de 14 segons per al final, una jugada en atac del nostre equip va estar molt a prop d’acabar en l’empat però el rival va defensar correctament la jugada amb un autèntic avalot a la seva àrea.

El Cadet A encara té un altre partit la jornada vinent, ara contra l’FC Santa Coloma A. Aquesta categoria intentarà revalidar el títol de la darrera temporada, que el Cadet va aconseguir com a equip unificat.

ESPORTIVITAT ABANS DE TOT

L’Escola de l’Inter d’Escaldes busca promoure els valors de l’esport amb respecte i joc net, sobretot quan el rival es presenta en situació d’inferioritat.

Un bon exemple d’això va ser el partit de l’Aleví A, a la Divisió AB de la Copa Federació de la categoria: la SAE Sant Julià A s’hi presentava amb només quatre jugadors, doncs el nostre entrenador Ludo Clemente va prendre la decisió de treure un jugador per intentar compensar el partit.

Finalment ha estat un triomf per al nostre equip, però la victòria més important és la promoció de valors i el respecte davant el rival. SEREM MÉS!

AQUÍ, TOTS ELS RESULTATS DE LA JORNADA DE LA NOSTRA ESCOLA

Els tres jugadors de camp de l’Aleví A celebren un dels gols (foto: Luis Pinto)