Publicado el

Roca-nrolejant al lideratge

Una setmana més a dalt de tot. I la setmana vinent, passi el que passi, es mantindrà la mateixa condició. L’Inter d’Escaldes ha aconseguit una victòria molt important contra un rival directe i, amb els resultats de la resta d’equips, el nostre equip consolida el capdavant.

El triomf per 2-0 davant la UE Engordany permet mantenir la primera posició a la Lliga Nacional, ara amb una distància més amplia. El resultat demostra la superioritat de l’Inter al joc. Els primers 15 minuts del partit són recordats com un dels millors moments del nostre equip a la temporada, amb un joc vertical i molt efectiu davant la porteria rival.

Moment del gol de Jordi Roca, amb un xut creuat

Jordi Roca ha jugat el seu primer partit com a titular amb la nostra samarreta i ha contribuït amb un gol al minut 14 (l’altre gol ha estat marcat al minut 8 per Genís Soldevila, pitxitxi de l’equip i de la Lliga amb 9 dianes). El migcampista ha aportat amb presència defensiva i ofensiva, amb un bon desplaçament i desgast físic durant el partit. També ha estat l’estrena de l’altre fitxatge d’hivern, el davanter Ricardo Oliveira que ha entrat al minut 84.

Amb el triomf de la UE Sant Julià contra l’FC Santa Coloma, l’Inter aconsegueix una distància de quatre punts per sobre els perseguidors més propers, l’equip colomenc i la UE Engordany. Per si no n’hi hagués prou, el nostre equip torna a ser l’equip menys golejat de la competició, amb només set gols en contra. Un rendiment per continuar somiant en gran.