Publicado el

Et truquem, Luke

Luke Pullen i la seva clàssica celebració. Malauradament la jornada no ha acabat de bona manera per al nostre davanter (foto: Flor Marques).

L’equip filial de l’Inter d’Escaldes continua agafant bon ritme de competició durant aquest 2020 amb una nova victòria. No obstant això, no tot ha acabat en somriures a causa de la lesió del golejador de l’equip.

L’Inter B ha guanyat per 2-1 a l’Atlètic Amèrica, en una nova jornada de la lliga de Segona Divisió. És el segon triomf consecutiu del nostre filial, després de la victòria in extremis de la darrera setmana contra l’FC Lusitans. El nostre equip ha pogut solventar el joc disputat, i a vegades amb molta fricció, que s’ha vist al Centre d’Entrenament de la FAF.

Luke Pullen, malauradament, ha encès les alarmes a causa d’una lesió al lligament anterior creuat del seu genoll esquerre. El nostre davanter, pitxitxi de l’Inter B amb sis gols, ha estat traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Abans de la lesió, Luke havia obert el marcador. L’altre gol de l’Inter ha estat marcat per Nicola Lorenzo.

L’Inter B suma 17 punts i tanca el dissabte a la sisena posició de la Segona Divisió. El proper partit de l’equip serà contra la UE Extremenya, cuer de la classificació.

Moment de la lesió de Luke Pullen. Ànims, crack! (Foto: Flor Marques)