Publicado el

Per veure amb bons ulls

Ricardo Oliveira celebra el seu primer gol amb l’Inter

Nova victòria per a l’Inter d’Escaldes, líder de la Primera Divisió andorrana. El nostre equip ha fet els deures al seu últim partit i manté intactes les seves opcions a la lluita pels objectius de la temporada. Per si no n’hi hagués prou, l’Inter també ostenta registres individuals molt importants.

El triomf per 2-0 contra el CE Carroi subratlla la idea que no hi ha cap partit fàcil durant la temporada. Tanmateix l’Inter ha dominat el joc, el rival semblava molt combatiu, malgrat la seva posició a la classificació (un dels cuers). Els nostre equip, amb baixes importants com Ilde Lima (suspès), Jordi Betriu i Cristian Martínez (lesió), ha mantingut la seva filosofia amb la possessió de la pilota, i a la segona part ho ha fet amb major fluïdesa al mig del camp.

Ricardo Oliveira s’ha estrenat davant la porteria rival al seu primer partit com a titular. El portuguès ha obert la llauna amb un cop de cap al minut 45. El segon gol ha estat marcat per Genís Soldevila, màxim golejador de la Lliga amb 10 gols. El ‘Pistoler’ anota el seu 22è gol amb la nostra samarreta i s’acosta al nostre pitxitxi històric, Xavi Gallart ‘Gallo’, amb 28 gols.

Óscar Reyes ha portat el braçalet de capità després de la substitució de Sergio Moreno al minut 71

Fins ara, l’Inter és l’equip amb més victòries a la competició, amb 10 triomfs, i continua amb la porteria menys batuda de la Lliga, amb només set gols en contra. Bona marca per al nostre porter Josep Antoni Gomes, que ha rebut un obsequi de la plantilla abans del partit arran del naixement de la seva filla, Mia.

El pròxim partit de l’Inter serà contra la UE Sant Julià, avui el tercer classificat i sempitern candidat al títol. L’equip lauredià és el mateix rival a la semifinal a la Copa Constitució, que es disputa el 8 d’abril.

Josep Antoni Gomes, pare per segon cop, rep un obsequi