Publicado el

Un final d’infart

Xavi Alonso celebra el seu gol

Tot es decideix a l’última jornada. Dos dels equips de la categoria Benjamí de l’Escola de l’Inter d’Escaldes han fet un pas molt important per ser els millors de la temporada d’hivern de futbol sala.

El Benjamí A ha sumat el seu primer triomf a la Divisió AA de la Copa Federació després d’imposar-se a l’FS La Massana A, en un partit dominat des de l’inici per al nostre equip. A l’última jornada d’aquesta competició de tres equips, l’Inter s’enfronta la UE Santa Coloma A, en un partit que no solament es juga la Copa sinó també el millor de la temporada (millor puntuació entre Lliga i Copa).

Lucas Magalhaes, un dels jugadors importants a la victòria del Benjamí al Prat Gran de la nostra parròquia

Per la seva banda, el Benjamí B es col·loca al lideratge de la temporada gràcies a la seva victòria contra la UE Santa Coloma A. Amb un empat a l’última jornada contra la SAE Sant Julià, campió de Lliga, l’Inter tanca la temporada com el millor de la divisió.

En altres partits, el Femení -que havia guanyat la Lliga- consolida la seva condició de millor de la temporada amb un triomf davant l’FC Encamp B, mentre que els equips B de l’Aleví i l’Infantil han tancat la lliga amb importants victòries.

TOTS ELS RESULTATS DE LA JORNADA DE LA NOSTRA BASE AL TWITTER